BACHBLOMSTER MEDISIN

Samtale & VeiledningSamtale.html
Bachblomster Medisin
HypnoseHypnose.html
MassasjeMassasje.html

Dr. Edward Bach (1886-1936) var en engelsk lege. Han studerte den homøopatiske læren og eksperimenterte med bruk av planter som medisin, for å opprettholde den indre balansen i oss mennesker.


Etterhvert ble det 38 blomster og deres virkning som dannet et helt nytt helbredelsessystem. Ifølge dr. Bach dekker disse 38 blomsteressenser (remedier) alle aspekter i den menneskelige naturen, herunder alle negative sinnstilstander som er grunnlag for sykdom. Han indelte de 38 remedier i syv grupper. De står for de fundamentale konfliktene, som forhindrer at vi er i harmoni med oss selv:


-  Frykt

-  Ubesluttsomhet/usikkerhet

-  Mangelnde interesse

-  Ensomhet

-  Overfølsomhet for tanker og ideer

-  Fortvilelse/motløshet

-  Overdreven omsorg for andre


Blomstermedisinen virker ved å behandle individuet, ikke sykdom eller symptomer. I likhet med læren om homøopati finnes det ingen kjemiske substanser av blomsterne og plantene i medisinen. Ifølge dr. Bach tilfører man pasienten bare blomstens energetiske kvaliteter. (Kvantefysiken bekrefter i dag virksomheten av energetiske overføringer).

Negative følelser, som f.eks. angst, ergrelse, raseri, blir omdannet til det positive og kroppen får dermed muligheten å helbrede seg selv, eller å vitalisere de krefter som trenges for å bekjempe f.eks stress, nervøsitet eller sorg.


Bachblomster finnes som grunntinktur og blir blandet til en medisin som en tar inn i dråpeform. Doseringen blir valgt individuelt.

Når man starter opp med behandlingen kan enkelte i begynnelsen oppleve en kortvarig forverring på samme måte som med homøopatisk medisin.


Bach Blomstermedisin inneholder ingen „farlige“ substanser og kan brukes til behandling av gravide, barn, dyr og planter.       

Priser

Praksis

Litt om Rainer

Kontakt

Lotus Velvære

Behandlinger

HOME.html
Rainer.html
Praksis.html
Priser.html
Kontakt.html
http://www.xn--lotusvelvre-i9a.com/